De Klussenier Johan Desmedt
De Klussenier Johan Desmedt

Kellenborrestraat 20
1560 Hoeilaart

Dien uw offerte-aanvraag in   

02 306 38 96
0498 29 52 72
j.desmedt@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0831.922.973

Even voorstellen

Mag ik mij even aan u voorstellen? Ik ben De Klussenier Johan Desmedt uit Hoeilaart.

Van opleiding ben ik elektromechanieker, in die branche heb ik zo’n 20 jaar gewerkt. Als hobby was ik steeds aan het klussen. Als tiener ging ik reeds met mijn vader mee klussen opknappen bij familie en vrienden en de geschiedenis herhaalt zich, want mijn zoon Timo gaat nu geregeld met mij mee. Zelf heb ik mijn woning volledig gerenoveerd van sanitair, elektra, metsel- tot en timmerwerk.

Ondertussen ben ik al ruim tien jaar Klussenier en het bevalt me nog steeds. Hierdoor ben ik alweer heel wat ervaringen rijker, in alle opzichten.

Mijn specialiteiten zijn twee handen die van aanpakken weten en daarbij nog een beetje gezond verstand dat elk probleem probeert op te lossen. Verder heb ik ervaring met het afwerken van zolders en het isoleren ervan, het plaatsen en vervangen van VELUX ramen, het volledig renoveren van badkamers en kamers of een hele woning, kleine tegelwerken en metselwerken en nog veel meer.

Omdat ik veel badkamerrenovaties doe, heb ik enkele mobiele badkamers aangeschaft. Dit zijn aanhangwagens met een douche, wc en wastafel. Deze kan ik bij u, de klant, op de oprit plaatsen terwijl ik uw badkamer renoveer.

De mobiele badkamer is ook te huur zonder mijn diensten. Verdere informatie hierover is verkrijgbaar via mail of telefoon.

U kunt me contacteren voor een klus of een groter project in en om uw woning. Gebruikt u bij voorkeur de rode knop hieronder om mij te informeren over uw plannen.

Graag tot ziens!

De Klussenier Johan Desmedt
Uw renovatiebedrijf en allround vakman in Hoeilaart en omgeving
Elk karwei, vervelend of klein, groot of fijn, bij mij moet je zijn! ;)

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...